Мені хочеться відкрити вам кулінарною драмою, яка пригодилася у мене попереднього тижня, і це було.... Моя мала захотіла, аби як кулінарний експерт зробила щось неймовірне до великої події. Ваша героїня, безумовно, розпочала гортати варіант у кулінарних блогах і отримала несподіванку. Втратила цілих нервущих півтора години марних пошуків, стрибаючи із сайту на черговий кулінарний портал! Одні ідеї здавалися занадто з багатоетапні, інші - зі справжніми екзотичними продуктами, ще кілька - із надмірною кількістю реклами. Та ось потім раптово я згадала про існування цей дивовижний портал й за п’ять хвилинок знайшла - прекрасний рішення! Інструкція був настільки так простим, що навіть навіть моя ще дуже молода помічниця здолала своїй мамі допомогти. Як результат наша команда зробили чарівний кулінарну феєрію, і він перетворився на головним прикрасою свята. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі сусідки цікавляться: "Яким чином я знайшла цей диво настільки ідеальний спосіб?" Каталог рецептів