Хочу розповісти кулінарною драмою, яка трапилася з мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка попросила, аби як кулінарний експерт зробила щось унікальне до її свята. Я, звісно ж, безумовно, взялася вишукувати врятувальну знахідку на просторах інтернеті і отримала несподіванку. Провела цілих нервущих півтори години, і це ще щастя!, стрибаючи із блогу до ще однієї сторінки з рекламою! Деякі ідеї здавалися нереально заплутані, інші варіанти - зі справжніми екзотичними продуктами, треті - з масою спонсорських посилань. Але згодом я пригадала щодо цей порятунок каталог і просто за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - мрійливий рецепт! Варіант був так зрозумілим, що в результаті навіть 12-річна юна кулінарка здолала молодій стати справжнім підручним. І що ви думаєте? наша команда спекли дивовижний десерт, що був визнаний справжнім хітом святкового столу. І ось вам результат усі мої вже заздрісні друзі питають: "Де ви знайшла такий собі чудовий рішення?"
Каталог рецептів
Для кулінарів, хто іноді захоплюється кулінарією, та не терпить плутанину під час приготуванні!
-
JessDwesk
Для кулінарів, хто іноді захоплюється кулінарією, та не терпить плутанину під час приготуванні!
Тема поднималась пользователем Anonymous Пт окт 31, 2025 7:10 am.